Gyerekvitaminok -10% Szeptemberben!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/334-6464

 

Creatin Monohydrate 1500 mg (100)
Creatin Monohydrate 1500 mg (100)
4 200 Ft

Creatin Monohydrate 1500 mg (100)

Energiamegőrző hatása van, különösen intenzív fizikai igénybevétel esetén.
4 200 Ft
Részletek

1500 mg Kreatin monohidrát


A kreatin monohidrát egy, a természetben előforduló vegyület, mely az emberi testben is megtalálható, elsősorban a hús- és halételek elfogyasztása révén jutunk hozzá.


A kreatin az aktív egyének körében egy népszerű étrendi kiegészítő, mivel energiamegőrző hatása van, különösen intenzív fizikai igénybevétel esetén.


Rövid, de ugyanakkor intenzív erőbedobás folyamán a testünk az adenozin trifoszfátot (ATP) adenozin difoszfáttá (ADP) bontja le, és energiát fejleszt belőle.


A kreatin hozzásegíti a szervezetünket ahhoz, hogy az adenozin difoszfátot (ADP) visszaalakítsa adenozin trifoszfáttá (ATP), ezzel nagyobb mennyiségű ATP-t biztosít az energiafejlesztéshez, mely növelheti a rövidtávú állóképességet és ellenálló erőt.


A kreatint a sejtek későbbi használatra is el tudják tárolni, mintegy „energiatárolóként" az aktív egyének kívánsága szerint.


Napi ajánlott mennyiség: Étrendi kiegészítőként naponta három vagy négy alkalommal hat darab kapszula szedése ajánlott gyümölcslével vagy egyéb édesített folyadékkal, edzés előtt és után is az első hét nap folyamán. Utána a jó állapot fenntartása érdekében hat darab kapszula fogyasztása ajánlott naponta egy, kettő, de legfeljebb három alkalommal. Legalább három-négy órának el kell telnie két adag bevétele között. 28 napon túli folyamatos alkalmazás esetén naponta egy adag (6 db kapszula) szedése ajánlott.


ÖsszetevőkMennyiség/napi adag (6 kapszula)RDA %
Kreatin monohidrát4,5 mg**
*RDA: felnőttek számára javasolt napi bevitel

Egyéb összetevők: Zselatin (kapszula) és magnézium-sztearát (növényi eredetű).


Figyelmeztetés: Azok a felhasználók, akiknek veseproblémájuk van, vagy olyan gyógyszereket szednek, amelyek befolyásolják a vese működését, kérjék ki kezelőorvosuk véleményét.


A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!


Minőségét megőrzi: a dobozon jelzett hónap végéig


Tárolás: száraz, hűvös helyen


Származási hely: USA


Importőr: Biolitte Kft.

Adatok
Cikkszám
98