Amennyiben több darabot szeretne rendelni, de nincsen raktáron kérjük jelezze, segítünk.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/334-6464

 

NOW D-Mannose Por 85g
NOW D-Mannose Por 85g
8 690 Ft

NOW D-Mannose Por 85g

Húgyúti fertőzés, felfázás természetes kezelése.

Raktáron
8 690 Ft
A vásárlás után járó pontok: 174 Ft
Részletek

A mannózra igen sokan támaszkodnak a húgyúti fertőzések kezelésében, így egyre több kutatás is irányul erre az anyagra, hogy bebizonyítsák, hogy orvosi kiegészítésként is alkalmas ez a monoszacharid.
D-mannóz tartalmú étrend-kiegészítő porkészítmény.

Előnyei
A mannóznak számos előnye van a hagyományos antibiotikumos kezelésekkel szemben. Míg az antibiotikum megöli az E-colit, addig a húgyhólyag létfontosságú baktériumait is elpusztíthatja, ami gombás fertőzéseket eredményezhet. A mannose azonban nem befolyásolja ezeket a jótékony baktériumokat, hanem segít megőrizni a szervezet egyensúlyát. A mannóz tehát nemcsak hatékonyan kezeli a meglévő fertőzéseket, hanem segít is megelőzni ezeket a továbbiakban. Ellentétben glükózzal és más cukrokkal, a mannóz nem szívódik fel a véráramba, ami azt jelenti, hogy nem befolyásolja a vércukorszintet. Ehelyett nagyon gyorsan áthalad a testen. Mindannyian hallottunk már arról, hogy a húgyúti fertőzések esetében sok vizet vagy áfonyalevet kell fogyasztani, ugye? Nos, az áfonyalében megtalálható egy olyan egyszerű cukor, a D-mannose, ami antibakteriális szerként működik. Már elmondtuk, hogy a D-mannose egy olyan egyszerű cukor, ami nagyon hasonlít a glükózhoz és ami a természetben is előfordul a gyümölcsökben és még néhány növényben.
A D-mannose megtisztítja a húgyhólyagot és a húgyutakat, ahogy áthalad azokon. Ez az anyag nemcsak a nyálkahártyát tisztítja meg, de a baktériumsejtek számára lehetetlenné teszi, hogy megtapadjanak a nyálkahártya falán és ott fertőzéseket hozzanak létre. A baktériumok így szabadon lebegnek és a vizelettel együtt távoznak. Manapság a nők fele megtapasztalja a húgyúti fertőzésekből származó kellemetlenségeket. Ennek fő bűnöse az E-coli baktérium, ami az ilyen jellegű fertőzések 90%-ért felelős. Az E-coli normálisan a gyomorban és a bélrendszerben található meg, de ha elszaporodik, akkor húgyúti fertőzéseket eredményez. A D-mannose pedig kifejezetten e baktérium elszaporodását akadályozza meg.

D-mannóz tartalmú étrend-kiegészítő porkészítmény. A készítmény az egyszerű cukrok – monoszacharidok – közé tartozó hat szénatomos D-mannózt tartalmaz, mely a természetben gyümölcsökben fordul elő, de megtalálható a gombákban, sőt a mézben is. A csonthéjasok magját alkotó poliszacharidok szerkezetének éppúgy építőköve, mint az élesztőgombák sejtfalának.

Egyes szakirodalmak leírják a húgyúti rendszer egészségére gyakorolt pozitív hatását is. A D-Mannose a leghatásosabb természetes megoldás lehet az E.Coli által okozott húgyúti problémákra.
Összetevők: D-mannóz.

Felhasználási javaslat: Egy csapott teáskanál (2 g) port keverjen el vízzel, vagy cukrozatlan italban, natúr gyümölcslében és fogyassza naponta egy-két alkalommal. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Minőségét megőrzi: 2025
Cukorszármazék, ezért csomósodhat!
Tárolás: száraz, hűvös helyen
Súly: 85g
Származási hely: USA

Adatok
Vonalkód
733739028105
Gyártó
Now Foods
Arukereso.hu Szállítási idő
1
Arukereso.hu Export Kategória
taplalekkiegeszito
Arukereso.hu Szállítási költség
1290
Cikkszám
733739028105
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek