Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/334-6464

 

NOW CurcuBrain 400mg 50veg kapszula
NOW CurcuBrain 400mg 50veg kapszula
11 900 Ft

NOW CurcuBrain 400mg 50veg kapszula

NOW CurcuBrain 400mg 50veg kapszula
NOW CurcuBrain 400mg 50veg kapszula
11 900 Ft
Részletek
A CurcuBrain 400 mg vega kapszula kurkumint tartalmaz, amely egy erőteljes szabadgyök-semlegesítő, amelyről ismert, hogy támogatja az immunrendszer kiegyensúlyozott működését, de alacsony biológiai hozzáférhetősége is ismert.

A NOW CurcuBrain a Longvida Optimized Curcumint tartalmazza, amely a vizsgálatok szerint a szabad kurkuminoidok biohasznosulását akár 65-ször nagyobb mértékben teszi lehetővé, mint az általános kurkumin.

A Longvida a gyomor-bél traktusban szívódik fel, és szabad kurkuminként, a szervezet aktív formájaként juttatja el a test többi részét.

Kimutatták, hogy a Longvida áthatol a vér-agy gáton az egészséges idegszövetek támogatása érdekében.A kurkumin egy erős, szabadgyök-semlegesítő, amelyről ismert, hogy támogatja a kiegyensúlyozott immunfunkciót, de az is ismert, hogy alacsony a biohasznosulása. A NOW CurcuBrain a Longvida Optimized Curcumin nevű készítményt tartalmazza, amely a vizsgálatokban 65-ször nagyobb a szabad curcuminoid biohasznosulása a generikus kurkuminhoz képest. A Longvida-t a GI-traktus szívja fel, és a test többi részéhez szabad kurkumint, a szervezet aktív formáját adja. A Longvidarol kimutatták, hogy behatol a vér-agy gáton az egészséges neuronális szövetek támogatására.
Javasolt használat

Vegyen be 1 kapszulát naponta.
Adatok
Cikkszám
417200
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek